ProcessExists> Multiple processes

Ideas for new features & functions

Moderators: Dorian (MJT support), JRL

Post Reply
User avatar
Grovkillen
Automation Wizard
Posts: 360
Joined: Fri Aug 10, 2012 2:38 pm
Location: Hudiksvall, Sweden
Contact:

ProcessExists> Multiple processes

Post by Grovkillen » Wed Nov 02, 2016 11:56 am

Hi,

Is it possible to have the ProcessExists> to tell me how many processes that meet the criteria. Today its only a true or false...
Let>ME=%Script%

Running: MS14.5.4

User avatar
Marcus Tettmar
Site Admin
Posts: 7080
Joined: Thu Sep 19, 2002 3:00 pm
Location: Dorset, UK
Contact:

Re: ProcessExists> Multiple processes

Post by Marcus Tettmar » Thu Nov 03, 2016 3:58 pm

I will add this to the wish list.
Marcus Tettmar
http://mjtnet.com/blog/ | http://twitter.com/marcustettmar

Did you know we are now offering affordable monthly subscriptions for Macro Scheduler Standard?

User avatar
Grovkillen
Automation Wizard
Posts: 360
Joined: Fri Aug 10, 2012 2:38 pm
Location: Hudiksvall, Sweden
Contact:

Re: ProcessExists> Multiple processes

Post by Grovkillen » Wed Nov 30, 2016 7:04 am

Or better yet, give me an array with all process names and their PID's that meet the criteria. And possibly their status (running/none responding etc.).
Let>ME=%Script%

Running: MS14.5.4

User avatar
Meryl
Staff
Posts: 115
Joined: Wed Sep 19, 2012 1:53 pm
Location: Texas
Contact:

Re: ProcessExists> Multiple processes

Post by Meryl » Mon Dec 05, 2016 4:00 pm

Noted.

User avatar
CyberCitizen
Automation Wizard
Posts: 720
Joined: Sun Jun 20, 2004 7:06 am
Location: Adelaide, South Australia

Re: ProcessExists> Multiple processes

Post by CyberCitizen » Fri Dec 09, 2016 5:43 am

What about something like this?

tasklist | Find "svchost"

You can export that to a file then read to an array and use array count.

Not the best way etc, but should work.
FIREFIGHTER

Post Reply