Select Multiple Lines Using Gutter

Ideas for new features & functions

Moderators: Dorian (MJT support), JRL

Post Reply
dtaylor
Junior Coder
Posts: 46
Joined: Mon Aug 08, 2016 2:42 am

Select Multiple Lines Using Gutter

Post by dtaylor » Thu Aug 18, 2016 5:28 am

Currently, I can select a single line in the editor by clicking in the gutter. I would like to be able to click and drag along the gutter to select multiple lines. This would be much easier and quicker than the current method of selecting multiple lines.

Thanks for your consideration!

User avatar
Marcus Tettmar
Site Admin
Posts: 7251
Joined: Thu Sep 19, 2002 3:00 pm
Location: Dorset, UK
Contact:

Re: Select Multiple Lines Using Gutter

Post by Marcus Tettmar » Thu Aug 18, 2016 1:02 pm

Thanks for the suggestion.
Marcus Tettmar
http://mjtnet.com/blog/ | http://twitter.com/marcustettmar

Did you know we are now offering affordable monthly subscriptions for Macro Scheduler Standard?

Post Reply
Sign up to our newsletter for free automation tips, tricks & discounts