pass values ​​between .exe

Hints, tips and tricks for newbies

Moderators: Dorian (MJT support), JRL

Post Reply
jrosales
Newbie
Posts: 8
Joined: Tue Aug 02, 2016 5:34 pm

pass values ​​between .exe

Post by jrosales » Wed Nov 04, 2020 12:55 am

is there any command to pass values ​​between .exe ; that is not clipboard (Macro>file_name [/variable=value|variable [/variable=value|variable] ... ])

User avatar
Dorian (MJT support)
Automation Wizard
Posts: 923
Joined: Sun Nov 03, 2002 3:19 am
Contact:

Re: pass values ​​between .exe

Post by Dorian (MJT support) » Wed Nov 04, 2020 9:33 am

Does this thread answer your question?
Yes, we have a Custom Scripting Service. Message me or go here

User avatar
Marcus Tettmar
Site Admin
Posts: 7335
Joined: Thu Sep 19, 2002 3:00 pm
Location: Dorset, UK
Contact:

Re: pass values ​​between .exe

Post by Marcus Tettmar » Wed Nov 04, 2020 1:45 pm

jrosales wrote:
Wed Nov 04, 2020 12:55 am
is there any command to pass values ​​between .exe ; that is not clipboard (Macro>file_name [/variable=value|variable [/variable=value|variable] ... ])

Yes, it's exactly the same as with the Macro command:
https://www.mjtnet.com/manuals/v15/HTML ... tions.html
Marcus Tettmar
http://mjtnet.com/blog/ | http://twitter.com/marcustettmar

Did you know we are now offering affordable monthly subscriptions for Macro Scheduler Standard?

Post Reply
cron
Sign up to our newsletter for free automation tips, tricks & discounts